Premium kvaliteta na stolu...

Milanska salama naresci

Milanska salama naresci
  • laganog i blagog okusa
  • rustikalnog izgleda, obavijena plemenitim plijesnima

Kao što joj i ime govori, ova talijanska poslastica ima i domaću Gavrilovićevu jednako kvalitetnu verziju. Gavrilovićeva Milanska salama većeg je promjera i priprema se od najboljeg svinjskog mesa. Krupnije je mljevena i mekšeg je zagriza od tradicionalnih kobasica po uzoru na talijanske salame iste vrste.

Prijedlozi za serviranje

Milansku salamu preporučujemo poslužiti uz zelene masline, marinirane tikvice ili patliđane. Uz laganiji okus Milanske salame odlično pašu fini mazivi sirevi - kozji ili ovčji mekani sir.

Čuvati na temperaturi do +4°C

 

Pročitajte istinite priče iz povijesti Gavrilovića napisane perom poznatog književnika i novinara Zvonimira Milčeca.

A naše prijedloge toplih i hladnih jela s Gavrilović proizvodima pogledajte ovdje.

Recept tjedna

Gavrilović Domaća šunka s rižotom od...

Na maslinovom ulju prepržimo sitno sjeckani luk uz dodatak soli...

detaljno svi recepti