Premium kvaliteta na stolu...

Kulenova seka

Kulenova seka
  • s prirodnim začinima
  • tradicionalno dimljena na bukovu drvu
  • pripremljena po izvornoj recepturi starih Gavrilovićevih majstora

Vrhunsku kvalitetu Kulenove seke jamči samo birano, visoko kvalitetno svinjsko meso i najkvalitetnija začinska crvena paprika. Kulenova seka šireg je promjera i idealna je za sendviče, ali i svečane plate.

Prijedlozi za serviranje

Trajne kobasice narezuju se na tanke ploške debljine cca 1 mm. Tek tada se može uživati u potpunoj kombinaciji okusa i mirisa. Važno je prije narezivanja oguliti ovitak.

Odlično se sljubljuje s vrhunskim sirevima, polutvrdim ili lagano pikantnim poput ementalera. Ljubitelji jačeg okusa poslužit će Kulenovu seku uz umak od hrena ili majonezu.

Čuvati na temperaturi od +4 do +8°C

 

Pročitajte istinite priče iz povijesti Gavrilovića napisane perom poznatog književnika i novinara Zvonimira Milčeca.

A naše prijedloge toplih i hladnih jela s Gavrilović proizvodima pogledajte ovdje.

Recept tjedna

Gavrilović Domaća šunka s rižotom od...

Na maslinovom ulju prepržimo sitno sjeckani luk uz dodatak soli...

detaljno svi recepti