Premium kvaliteta na stolu...

Jetrena pašteta u ovitku

Jetrena pašteta u ovitku
  • Gavrilović prvi u Hrvatskoj proizvodi jetrenu paštetu 1938. godine
  • pripremljena po izvornoj recepturi starih Gavrilovićevih majstora
  • jedinstvena i fina tekstura

Tradicija proizvodnje fine jetrene paštete seže u razdoblje prije 2. svjetskog rata kada je Gavrilović kao tehnološku inovaciju proizveo Jetrenu paštetu pakiranu u hermetične kutije – današnje konzerve! Njezin jedinstveni pikantan okus postiže se visokim udjelom jetre i kvalitetnog svinjskog mesa. Jetrena pašteta nositelj je znaka Hrvatska kvaliteta i apsolutni je tržišni lider, a već se godinama prepoznaje po originalnom dizajnu narančaste boje s likom Jelice.

Prijedlozi za serviranje

Jetrenu paštetu servirajte kao podlogu raznim sendvičima. Odlična je i kao baza raznim namazima uz dodatak povrća, senfa ili začinskog bilja. Jetrenu paštetu najbolje je poslužiti na kruhu, krekeru ili oblikovanu na listu zelene salate.

Čuvati na temperaturi do +4ºC

 

Pročitajte istinite priče iz povijesti Gavrilovića napisane perom poznatog književnika i novinara Zvonimira Milčeca.

A naše prijedloge toplih i hladnih jela s Gavrilović proizvodima pogledajte ovdje.

Recept tjedna

Gavrilović Domaća šunka s rižotom od...

Na maslinovom ulju prepržimo sitno sjeckani luk uz dodatak soli...

detaljno svi recepti