Premium kvaliteta na stolu...

Jetrena pašteta 1938.

Jetrena pašteta 1938.
  • 1938. je godina kada je Gavrilović po prvi put proizveo jetrenu paštetu
  • visoki udio jetre od čak 30%
  • prava delikatesa za ljubitelje premium okusa
  • idealna podloga za maštovite canape sendviče
  • jedinstvena na tržištu

Jetrena pašteta 1938. dobila je ime po godini kada je Gavrilović po prvi put proizveo jetrenu paštetu. Zbog visokog udjela jetre od čak 30%, ova pašteta ima profinjeni okus sa slatkastom notom. Taj posebni premium okus zadovoljit će nepce i najzahtjevnijih gurmana.

Prijedlozi za serviranje

Jetrenu paštetu 1938. servirajte kao podlogu canape sendvičima. Njezin puni, slatkasti okus odlična je baza raznim namazima uz dodatak povrća, začinskog bilja te komadiće kuhanog ili pečenog mesa. Jetrenu paštetu 1938. najbolje je poslužiti na kruhu, krekeru ili oblikovanu na listu zelene salate.

Čuvati na sobnoj temperaturi.

 

Pročitajte istinite priče iz povijesti Gavrilovića napisane perom poznatog književnika i novinara Zvonimira Milčeca.

Gavrilovićev povijesni namaz

Recept tjedna

Gavrilović Domaća šunka s rižotom od...

Na maslinovom ulju prepržimo sitno sjeckani luk uz dodatak soli...

detaljno svi recepti