Premium kvaliteta na stolu...

Goveđa kobasica

Goveđa kobasica
  • s prirodnim začinima
  • proizvodi se poštujući zahtjeve halala
  • tradicionalno dimljena na bukovu drvu
  • pripremljena po izvornoj recepturi starih Gavrilovićevih majstora

Ova se kobasica priprema od biranog, visoko kvalitetnog goveđeg mesa i loja koji u harmoniji s prirodnim začinima stvaraju okus za prave gurmane. Šireg je promjera i idealna je za sendviče, ali i svečane plate.

Prijedlozi za serviranje

Trajne kobasice narezuju se na tanke ploške debljine cca 1 mm. Tek tada se može uživati u potpunoj kombinaciji okusa i mirisa. Važno je prije narezivanja oguliti ovitak.

Goveđa kobasica poslužuje se uz tvrdi sir i sezonsko povrće, a ljubitelji jačeg okusa poslužit će ju uz ajvar ili kisele krastavce.

Čuvati na temperaturi od +4 do +8°C

 

Pročitajte istinite priče iz povijesti Gavrilovića napisane perom poznatog književnika i novinara Zvonimira Milčeca.

A naše prijedloge toplih i hladnih jela s Gavrilović proizvodima pogledajte ovdje.

Recept tjedna

Gavrilović Domaća šunka s rižotom od...

Na maslinovom ulju prepržimo sitno sjeckani luk uz dodatak soli...

detaljno svi recepti