Premium kvaliteta na stolu...

Gavrilovićev kulen Superiore

Gavrilovićev kulen Superiore
  • pripremljen po izvornoj recepturi starih Gavrilovićevih majstora
  • savršeni omjer najkvalitetnijeg svinjskog mesa
  • hladno dimljen na bukovu drvu

Gavrilovićev kulen Superiore, zajedno sa Zimskom salamom, ponos je mesne industrije Gavrilović. Ova vrhunska salama priprema se od najboljeg svinjskog  mesa i biranih začina. Za fino odmjeren pikantan okus, karakterističan za kulen, zaslužna je najkvalitetnija začinska crvena paprika.

Gavrilovićev kulen priprema se u skladu s tradicionalnom recepturom koja se prenosi s koljena na koljeno. Posebno valja istaknuti da se Kulen hladno dimi na drvu bukve što zaokružuje njegov rafinirani okus s profinjenom notom dima.

Prijedlozi za serviranje

Rafinirani okus Gavrilovićevog kulena najbolje dolazi do izražaja uz svježi, hrustavi bijeli kruh. Odlično se sljubljuje s vrhunskim sirevima, polutvrdim ili lagano pikantnim poput ementalera. Ljubitelji jačeg okusa poslužit će Kulen uz umak od hrena ili majonezu.

Čuvati na temperaturi do +4ºC do +8ºC

 

Pročitajte istinite priče iz povijesti Gavrilovića napisane perom poznatog književnika i novinara Zvonimira Milčeca.

A naše prijedloge toplih i hladnih jela s Gavrilović proizvodima pogledajte ovdje.

Recept tjedna

Gavrilović Domaća šunka s rižotom od...

Na maslinovom ulju prepržimo sitno sjeckani luk uz dodatak soli...

detaljno svi recepti