Premium kvaliteta na stolu...

Gavrilović Domaća Superiore

Gavrilović Domaća Superiore
  • • premium salama
  • • s prirodnim začinima
  • • tradicionalno dimljena na bukovu drvu
  • • pripremljena po izvornoj recepturi starih Gavrilovićevih majstora

Kako joj sam naziv kaže, nagovješćuje sve ono što svaki istinski gurman traži. jedinstvenu recepturu kvalitetnog svinjskog mesa i posebno biranih začina od kojih dominira češnjak te tradicionalan način pripreme dimljenja na bukovu drvu. Ono što Gavrilović Domaću Superiore trajnu salamu čini posebnom je rustikalni izgled karakterističan za pravi domaći tip kobasice izrađene u domaćinstvu.

PRIJEDLOZI ZA SERVIRANJE

Trajne kobasice narezuju se na tanke ploške debljine cca 1 mm. Tek tada se može uživati u potpunoj kombinaciji okusa i mirisa. Važno je prije narezivanja oguliti ovitak.

Gavrilović Domaća Superiore trajna salama najbolje prija uz domaći svježi sir i vrhnje, blago začinjen crvenom paprikom, češnjakom i mrvicom soli.

Čuvati na temperaturi od +4 do +8°C

Pročitajte istinite priče iz povijesti Gavrilovića napisane perom poznatog književnika i novinara Zvonimira Milčeca

 

A naše prijedloge toplih i hladnih jela s Gavrilović proizvodima pogledajte ovdje.

Recept tjedna

Gavrilović Domaća šunka s rižotom od...

Na maslinovom ulju prepržimo sitno sjeckani luk uz dodatak soli...

detaljno svi recepti