Premium kvaliteta na stolu...

Farmer šunka

Farmer šunka
  • sadrži manje od 3% masti
  • tradicionalno dimljena na bukovu drvu
  • najkvalitetniji komadi buta
  • prirodni izvor proteina

Pripremljena je od dijelova čistog mišića s minimalnom količinom masnoće (2-3%). Odličan okus postiže se blagim dimljenjem i pečenjem.

Prijedlozi za serviranje

Kod vrhunskih šunki treba posebno pripaziti na debljinu rezanja. Šunke se režu tanje od trajnih kobasica. Ovisno o promjeru, kriške trebaju biti od 0.8 do 1.2 mm debljine. Najbolje bi bilo da ploške budu što tanje. Šunke se narezuju isključivo po širini proizvoda, a nikako po bočnoj strani.

Preporučujemo da tanko narezane ploške Farmer šunke poslužite uz mekane sireve poput francuskog briea, uz grožđe ili narezanu krušku. Ova šunka odlična je podloga za salate ili složenija jela.

Crno vino: Crni pinot 
Bijelo vino: sivi pinot ili pjenušac

Čuvati na temperaturi do +4ºC

 

U čemu je tajna Gavrilović šunki?

Gavrilović šunke namijenjene su svima koji se brinu o svom zdravlju, a pritom se ne odriču dobrog okusa i uživanja u hrani.Tajna Gavrilović šunki krije se u ručnom odabiru najkvalitetnijih komada svinjskog buta i posebnom načinu pripreme. Blago začinjeni komadi kuhaju se u vlastitom soku ili peku i tako zadržavaju sočnost i blagi okus. Posebna pažnja posvećuje se kontroli svake faze procesa u skladu s najstrožim zdravstvenim i higijenskim standardima.

Pročitajte istinite priče iz povijesti Gavrilovića napisane perom poznatog književnika i novinara Zvonimira Milčeca.

A naše prijedloge toplih i hladnih jela s Gavrilović proizvodima pogledajte ovdje.

Recepti uz ovaj proizvod...

  • Pizza muffins
  • Đurina torta
  • Fina pita s Gavrilović šunkom i ananasom
  • Krpice s mini mini šunkom i mladim lukom
  • Hladna salata s Gavrilović šunkom

Recept tjedna

Gavrilović Domaća šunka s rižotom od...

Na maslinovom ulju prepržimo sitno sjeckani luk uz dodatak soli...

detaljno svi recepti