Premium kvaliteta na stolu...

Domaća ljuta kobasica

Domaća ljuta kobasica
  • s prirodnim začinima
  • začinjena ljutom paprikom
  • tradicionalno dimljena na bukovu drvu

Pikantni okus Domaće ljute kobasice oduševit će sve ljubitelje začinjenijeg zalogaja kojima će prijati konkretni, ali izbalansirani omjer ljutine i finog okusa dimljene kobasice. Domaća ljuta kobasica priprema se od biranih komada svinjskog mesa i najkvalitetnije začinske ljute paprike. Manjeg je promjera i egalizirana na praktično pakiranje od 170g.

Prijedlozi za serviranje

Trajne kobasice narezuju se na tanke ploške debljine cca 1 mm. Tek tada se može uživati u potpunoj kombinaciji okusa i mirisa. Važno je prije narezivanja oguliti ovitak.

Odlično se sljubljuje s vrhunskim sirevima, polutvrdim ili lagano pikantnim poput ementalera. Ljubitelji jačeg okusa poslužit će Domaću ljutu kobasicu uz umak od hrena ili majonezu.

Čuvati na temperaturi od +4 do + 8°C

 

Pročitajte istinite priče iz povijesti Gavrilovića napisane perom poznatog književnika i novinara Zvonimira Milčeca.

A naše prijedloge toplih i hladnih jela s Gavrilović proizvodima pogledajte ovdje.

Recept tjedna

Gavrilović Domaća šunka s rižotom od...

Na maslinovom ulju prepržimo sitno sjeckani luk uz dodatak soli...

detaljno svi recepti