Premium kvaliteta na stolu...

Domaća kobasica za kuhanje i pečenje

Domaća kobasica za kuhanje i pečenje
  • Jedinstvena i fina tekstura
  • Tradicionalno dimljena na bukovu drvetu
  • Pripremljena po izvornoj recepturi starih Gavrilović majstora
  • Sadržava sočnost i mekoću

Ova polutrajna kobasica predodređena je za sve gurmane i prilike. Odlikuje ju kvalitetno svinjsko meso i birani začini koji, punjeni u prirodni ovitak, vode prema pravom delikatesnom obroku. Fini miris kobasice i rustikalni izgled potječu od tradicionalnog dimljenja na bukovom drvu, a ono što je čini posebnom je brza i jednostavna priprema. Samo 5 minuta kuhanja i topli, hranjivi obrok je gotov. Ili samo 4 minute pečenja na tavi ili roštilju i fina sočna kobasica s neodoljivom hrskavom koricom je spremna.

Prijedlozi za serviranje

 

Domaća kobasica za kuhanje i pečenje u zimskim danima ide odlično uz kiseli kupus, pečeni krumpir, zapečeni grah ili gulaše, a tijekom toplijih mjeseci kao stvorena je za roštilj. Brzo je pečena, a najbolja je u kombinaciji s klasičnim umacima poput majoneze, kečapa, senfa ili domaćim umacima na bazi vrhnja i aromatičnih začina

Svijetlo ili tamno pivo

 

Čuvati na temperaturi do +4 ºC

A naše prijedloge toplih i hladnih jela s Gavrilović proizvodima pogledajte ovdje.

Recept tjedna

Gavrilović Domaća šunka s rižotom od...

Na maslinovom ulju prepržimo sitno sjeckani luk uz dodatak soli...

detaljno svi recepti