Premium kvaliteta na stolu...

Debrecinska kobasica

Debrecinska kobasica
  • jedinstvena i fina tekstura
  • tradicionalno dimljena na bukovu drvu
  • pripremljena po izvornoj recepturi starih Gavrilovićevih majstora
  • zadržava sočnost i mekoću nakon kuhanja

Debrecinska kobasica dobila je ime po mađarskom gradu Debrecenu. Blago je dimljena i začinjena paprikom koja joj daje posebnu crvenkasto-narančastu boju, po kojoj se razlikuje od ostalih kobasica. Svojim karakterističnim okusom privlači ljubitelje jakog i punog okusa.

Prijedlozi za serviranje

Zbog svoje posebne mekoće i sočnosti, Debrecinka je odlična pečena na roštilju ili tavi. Za ljubitelje jačeg okusa, Debrecinska kobasica bit će savršen sastojak mirisnih gulaša ili zapečenog graha.

Pivo: Svijetlo ili tamno pivo

Čuvati na temperaturi do +6ºC

 

Pročitajte istinite priče iz povijesti Gavrilovića napisane perom poznatog književnika i novinara Zvonimira Milčeca.

A naše prijedloge toplih i hladnih jela s Gavrilović proizvodima pogledajte ovdje.

Recepti uz ovaj proizvod...

  • Rižoto s Gavrilović Kranjskom kobasicom i...
  • Rezanci s Gavrilović Kranjskom kobasicom i...
  • Lovačka večera
  • Lovački ražnjići
  • Gavrilović Kranjske kobasice s kiselim zeljem...
  • Wrap s Gavrilović Kranjskom kobasicom

Recept tjedna

Gavrilović Domaća šunka s rižotom od...

Na maslinovom ulju prepržimo sitno sjeckani luk uz dodatak soli...

detaljno svi recepti