Premium kvaliteta na stolu...

Buđola

Buđola
  • pažljivo birana kvalitetna sirovina
  • tradicionalno dimljena na bukovu drvu
  • pripremljena po izvornoj recepturi starih Gavrilovićevih majstora
  • blago naglašena nota dima i soli

Buđola se priprema od najkvalitetnijeg svinjskog vrata bez kosti. Blago je protkana masnoćom i zato vrlo sočna. Oblikovana je mrežicom koja se skida prije pakiranja.

Prijedlozi za serviranje

Trajna sušena mesa narezuju se na tanke ploške debljine cca 1 mm. Zbog naglašene note dima i blago slane arome, trajna sušena mesa odlično se slažu uz svježe povrće i osvježavajuće i sočne kockice dinje, zelene masline i razne tvrde sireve.

Čuvati na temperaturi do +10ºC

 

Pročitajte istinite priče iz povijesti Gavrilovića napisane perom poznatog književnika i novinara Zvonimira Milčeca.

Recept tjedna

Gavrilović Domaća šunka s rižotom od...

Na maslinovom ulju prepržimo sitno sjeckani luk uz dodatak soli...

detaljno svi recepti