Vatreni okusi iz Gavrilovića!

Vatreni okusi iz Gavrilovića!

Za sve ljubitelje tradicionalnih, ali ljutih i začinjenih okusa, iz Gavrilovića stižu prave vatrene poslastice.

Prepoznatljive okuse i mirise Mesnog doručka, Šunke narezak i paštete sljubili smo s pikantnim chilijem te zaokružili okus slatkom notom sušene paprike.

Mesni doručak pikant

Mesni doručak pikant u pakiranju od 150 g ujedinjuje standardnu recepturu s više od 70 posto svinjskog mesa i pikantni čili. Pikantni okus djetinjstva zaokružen je slatkom notom sušene crvene i zelene paprike koji će dati poseban «štih» salati od svježe paprike, krastavaca ili rajčice te blagim umacima na bazi majoneze i jogurta. Kada se tome doda osvježavajući bezalkoholni napitak ili omiljeno pivo, užitak je zagarantiran.

Šunka narezak pikant

Šunka narezak s pikantnim čilijem u pakiranju od 150 g dolazi u paru sa slatkom notom sušene crvene i zelene paprike koje čine ovu vatrenu varijantu idealnim dodatkom nemasnim sirevima blagog okusa, svježim salatama, blagim umacima i osvježavajućim napicima.

Pašteta pikant

Za kraj ne zaboravite Paštetu pikant na ukusnom, hrskavom kruhu u kombinaciji sa svježom rajčicom, paprikom ili krastavcem. Prepoznatljiv okus i miris paštete uz pikantni čili i slatku notu sušene crvene i zelene paprike u pakiranju od 100 i 50 g začinit će svaku uspomenu na ljetne radosti uz prijatelje i omiljeni zalogaj.