Tri nova okusa Gavrilovićevih premium pašteta!

Tri nova okusa Gavrilovićevih premium pašteta!

S velikim zadovoljstvom vam predstavljamo tri nova okusa Gavrilović premium pašteta. Jetrena pašteta 1938., Pašteta s pršutom i Pašteta s maslinama prava su poslastica za ljetno osvježenje. Sva tri okusa pašteta jedinstvena su na tržištu i najbolji izbor za ljubitelje premium okusa.

Jetrena pašteta 1938.

Jetrena pašteta 1938. dobila je ime po godini kada je Gavrilović po prvi put proizveo jetrenu paštetu. Zbog visokog udjela jetre od čak 30%, ova pašteta ima profinjeni okus sa slatkastom notom. Taj posebni premium okus zadovoljit će nepce i najzahtjevnijih gurmana.

Pašteta s pršutom

Primamljivi miris pravog pršuta s kojim smo obogatili ovu paštetu, osvojit će svakog ljubitelja gurmanskog zalogaja. Nježna tekstura paštete odlično se sljubljuje s komadićima aromatičnog pršuta.

Pašteta s maslinama

Zaokruženi okus mesa upotpunjen komadićima sočnih zelenih maslina stvara posebnu aromu - idealnu za pravo osvježenje! Ova nježna pašteta oduševit će sve one koji traže drugačije kombinacije okusa.

Prijedlozi za serviranje

Sva tri okusa novih Gavrilovićevih pašteta odličan su izbor kao podloga maštovitim canape sendvičima. Puni, slatkasti okus Jetrene paštete 1938. odlična je baza raznim namazima uz dodatak povrća, začinskog bilja te komadiće kuhanog ili pečenog mesa. Za one odvažnije i željne novih okusa, Paštetu s pršutom preporučujemo kombinirati s finim, krem ili topljenim sirom uz dodatak sitno samljevenih oraha i komadića suhih smokava. Ljubitelji pikantnijih okusa savjetujemo da Pašteti s maslinama dodaju malo parmezana i čilija.

A svima koji vjeruju da „je manje uvijek više", odabir neka budu naše nove zvijezde jednostavno poslužene na svježem i prepečenom hrskavom kruhu ili pak krekeru ili prepečencu. Svježe sezonsko povrće kao što su rajčica, paprika, krastavci ili zelena salata, klasični su dodaci pašteti s kojima se nikada ne može pogriješiti.

Gavrilović kao lider na tržištu u kategoriji pašteta

Iskustvo, tradicija i prepoznata kvaliteta osigurali su nam mjesto lidera na tržištu u kategoriji pašteta. Kao takvi osluškujemo potrebe potrošača i pratimo trendove na tržištu na temelju kojih smo i lansirali nove paštete za koje vjerujemo da će krenuti stopama naših lidera, Jetrene i Čajne paštete. Novi okusi, svježi trendy dizajn i iznimna kvaliteta namirnica unaprijed jamče uspjeh ovih novih zvijezda!

Da je Gavrilović neosporni lider u kategoriji pašteta, potvrđuju i brojna priznanja i nagrade. Od 2003. godine naša poznata Jetrena pašteta nosi znak Hrvatska kvaliteta. U istraživanju Qudal provedenom 2011. godine, hrvatski potrošači ocijenili su Gavrilović paštete kao najbolje čime su zaslužile zlatnu medalju u kategoriji.