Sudžuk u novom pakiranju

Sudžuk u novom pakiranju

Gavrilovićev Sudžuk na tržištu je dostupan u novom, egaliziranom pakiranju od 400g.

Od sada se Sudžuk pakira u isto pakiranje kao i ostale Gavrilovićeve trajne kobasice, tzv. flowpack pakiranje. Takvo pakiranje čuva svježinu i aromu te štiti proizvod od isušivanja i vanjskih utjecaja.

Od sredine prošle godine Sudžuk proizvodimo poštujući zahtjeve halal standarda. Na etiketi to dokazuje i službena halal oznaka Centra za certificiranje halal kvalitete u Hrvatskoj.

Ova se vrhunska trajna kobasica u Gavriloviću proizvodi više od 20 godina. Priprema se od biranog, visoko kvalitetnog goveđeg mesa i loja koji u harmoniji s prirodnim začinima stvaraju jedan od najboljih Gavrilovićevih proizvoda. Sudžuk se tradicionalno dimi na drvu bukve i prirodno zrije oko 28 dana. Ujednačene je tamnije crvene boje, obogaćen blagim okusom češnjaka i protkan blagim mirisom dima.