Poznati Gavrilovićev kulen u elegantnom novom pakiranju

Poznati Gavrilovićev kulen u elegantnom novom pakiranju

Poznati Gavrilovićev kulen, sada još bolje kvalitete, ponovo je na tržištu u elegantnom pakiranju s novim dizajnom.

Gavrilovićev kulen, zajedno sa Zimskom salamom, ponos je mesne industrije Gavrilović. Ova vrhunska salama priprema se od najboljeg svinjskog i goveđeg mesa i biranih začina. Za fino odmjeren pikantan okus, karakterističan za kulen, zaslužna je najkvalitetnija začinska crvena paprika.

Gavrilovićev kulen priprema se u skladu s tradicionalnom recepturom koja se prenosi s koljena na koljeno. Posebno valja istaknuti da se Kulen hladno dimi na drvu bukve što zaokružuje njegov rafinirani okus s profinjenom notom dima.

Novo pakiranje Gavrilovićevog kulena ukrašeno je našim pečatom kvalitete i lentom na kojoj se ističe kako svaki Kulen zrije 90 dana pod budnim okom Gavrilovićevih majstora pri čemu se razvija omotač od plemenitih plijesni koji mu daje jedinstveni izgled i bogatu aromu. Redizajnirano pakiranje naglašava premium kvalitetu ovog proizvoda. Zlatni detalji na otmjenoj tamnocrvenoj podlozi ističu kvalitetu Gavrilovićevog kulena, a djevojčica Jelica, zaštitni znak branda Gavrilović, smiješi se svakom kupcu.