Poznate Gavrilovićeve delikatese u novom pakiranju narezaka

Poznate Gavrilovićeve delikatese u novom pakiranju narezaka

Gavrilovićeve vrhunske mortadele, San Giorgio Superiore i San Giorgio Superiore s maslinama, od sada su dostupne i u pakiranjima narezaka od 100 grama.

Pravi okus mortadele postiže se polaganim sušenjem i što dužim pečenjem. Gavrilovićeva San Giorgio mortadela suši se i polagano peče i do 14 sati, a mirisi i okusi koji se pritom razvijaju su jednostavno neodoljivi.

Lagane i sočne, Farmer šunka i Stancija pureća šunka, od sada su također dostupne u pakiranju narezaka od 100 grama. Ove šunke idealan su izbor za sve koji brinu o svom zdravlju, a pritom se ne odriču dobrog okusa i uživanja u hrani. Tanko narezane šnite ovih delikatesnih šunki s minimalnim udjelom masnoće jednostavno se tope u svakom zalogaju. Tradicionalan način hladnog dimljenja na drvu bukve daje im zavodljiv miris s profinjenom notom dima.

Farmer šunka i Stancija pureća šunka prirodni su izvor proteina. Za Farmer šunku biraju se najkvalitetniji komadi čistoga buta pa tako ova fina šunka sadrži manje od 3% masnoće. Stancija pureća šunka priprema se od purećih prsa koja sadrže manje od 2% masnoće. Stancija pureća šunka izrazito je bogata proteinima i odličan je izbor kao hranjiv i ukusan obrok za svaki dan.

Razumljive i lako čitljive etikete, kao i dodatne informacije na poleđini etikete San Giorgio mortadela i šunki, pomoći će vam donijeti dobro informiranu odluku pri odabiru omiljenog Gavrilovićevog nareska. Osim smjernica za dnevni unos hrane, možete pročitati i neke manje poznate zanimljivosti o proizvodu.

U praktičnom novom pakiranju narezaka u ponudi su i tri najpopularnije Gavrilovićeve polutrajne kobasice, omiljene i mlađim i starijim generacijama, Šunka u ovitku te Pariška i Tirolska. Glavnu ulogu rado će odigrati u raznovrsnim toplim i hladnim sendvičima. Kao dio salata u bogatim kombinacijama s povrćem, sirom, vrhnjem i začinima čine pravi osvježavajući obrok. Pizza napravljena s umakom od rajčice ili od vrhnja i bijelog luka, najpoznatije je jelo u kojem se kao obavezni sastojak nalaze Gavrilovićeve polutrajne kobasice.

Odabirom bio kojeg Gavrilovićevog nareska štedite vrijeme u trgovini i kuhinji, a obitelj i prijatelje uveseljavate brzim, finim i hranjivim obrokom. I zato - pametno ih je uvijek imati u hladnjaku!