Povratak u školske klupe uz „Jedi 5!“ najboljih...

Povratak u školske klupe uz „Jedi 5!“ najboljih...

Počela je nova školska godina i naši su se najmlađi vratili u školske klupe spremni ispunjavati nove domaće zadaće. I mi u Gavriloviću imamo zadaću, a to je učiniti sve kako bi oni u školskim klupama bili siti i zadovoljni te smo stoga odlučili našom novom kampanjom potaknuti najmlađe da ne preskaču doručak, najvažniji obrok u danu.

Doručak, prije svega, tijelu osigurava energiju za uspješan radni dan i normalno funkcioniranje organizma. Nakon 8-10 sati sna, kada tijelo troši uskladištenu energiju, potrebna mu je hrana. Preskakanjem doručka tijelo nastavlja s iscrpljivanjem zaliha energije sve do ručka, pa čak i do večere. Oni koji redovito doručkuju jedu manje tijekom dana, bolje se koncentriraju, imaju manju razinu kolesterola i manji rizik od srčanih oboljenja.

Kako bi i naši najmlađi ljubitelji dobrog griza stekli zdravu naviku konzumiranja doručka, Gavrilović je pokrenuo kampanju pod nazivom „Jedi 5".

U fokusu kampanje su najbolji polutrajni Gavrilovićevi proizvodi. Kampanju smo započeli billboard oglašavanjem na top lokacijama u Hrvatskoj, a početkom školske godine krenuo je i TV spot „Jedi 5", koji će se intenzivno prikazivati do 21. rujna na najgledanijim komercijalnim postajama - Novoj TV i RTL-u. Istovremeno, na putu do škole, školarce će, na najbolji Gavrilović „Jedi 5" doručak, podsjećati plakati i privjesnice u busevima i tramvajima glavnoga grada i okolice.

Za kampanju smo pripremili dva vizualna rješenja:

JEDI 5 (Jetrena pašteta, Frankfurter i svinjske hrenovke te Posebna i Pariška kobasica)

JEDI 5 +5 (Čajna pašteta, Pileće hrenovke, Kranjska kobasica, Šunka u ovitku, Šunka za pizzu)

TV spotove i riječi našeg cool hip hop hita možete pogledati ovdje – reklama 1, reklama 2.

Edukacija kreće od nas samih stoga nemojte ni vi zaboraviti na doručak.