Peperina - novo pojačanje u Di Giusto liniji finih salama

Peperina - novo pojačanje u Di Giusto liniji finih salama

S velikim zadovoljstvom predstavljamo vam papreno pojačanje u Di Giusto premium liniji trajnih salama. Riječ je o pravoj paprenoj poslastici, znakovitog imena Peperina posebno pripremljenoj za sve poklonike ljutih okusa.

Jeste li znali?

Nova Gavrilovićeva poslastica izrađuje se od fino usitnjenog mesa i prirodnih začina među kojima se posebno ističe crni papar vrhunske kvalitete. Šireg promjera, Peperina ima vrlo specifičan i oku primamljiv presjek na kojem se vide komadići mesa i špeka zaokruženi prstenom papra po čemu će se izuzetno lako prepoznati na policama.

Kako servirati salamu Peperinu?

Salama Peperina u trenu je spremna za posluživanje. Narezuje se i konzumira bez guljenja jer nema ovitak. Tanko narezana Peperina može se poslužiti u sendviču ili na plati kao hladno predjelo. Bogat i izražen papreni okus odlično se slaže sa salatama od svježeg povrća te blagim umacima na bazi jogurta i majoneze.

Po kome je Di Giusto linija premium trajnih salama dobila ime?

Od polovine 19. stoljeća, više generacija talijanskih obitelji zime su provodile u Petrinji pripremajući fine salame u tvornici Gavrilović, a među njima je bila i obitelj Di Giusto. Članovi te obitelj bili su poznati mesarski majstori te su, radeći uz bok Gavrilovićevim majstorima, ostavili duboki trag u povijesti tvornice i hrvatske gastronomije. Dokaz čvrstih veza talijanske obitelji s Petrinjom je činjenica da potomci obitelji Di Giusto još i danas rade u Gavriloviću. Osmislivši Di Giusto liniju unutar branda Gavrilovićevih trajnih salama odajemo im zasluženo priznanje.

Premium dizajn ove linije naglašen je tamnom bojom etikete sa zlatnim detaljima. U pozadini se nalazi originalna fotografija iz 1906. godine na kojoj su prikazani petrinjski i talijanski majstori iz Gavrilovića. Etiketu diskretno krasi i grb sjevernotalijanske pokrajine Furlanije-Julijske krajine iz koje potječe talijanska obitelj koja je zaslužna za uspjeh Gavrilovića kroz povijest.