Noviteti u asortimanu Gavrilović šunki

Noviteti u asortimanu Gavrilović šunki

Prateći trendove na tržištu i promjene u navikama potrošača, proširujemo Gavrilović asortiman laganih šunki od purećeg i svinjskog mesa.

Osim pureće šunke Stancija pod brandom Gavrilović, novost u ponudi je Stancija s tartufima. Crni tartuf je cijenjena kulinarska delikatesa iz carstva podzemnih gljiva. Njegov osebujni okus savršeno upotpunjuje vrhunsko meso purećih prsa, stavljajući tako Stanciju s tartufima na sam vrh ljestvice zdravih zalogaja. Podsjetimo, pureća prsa sadrže samo jedan posto masti, a pureće meso izrazito je bogato proteinima i zato ga nutricionisti preporučuju za svakodnevnu prehranu.

Novi proizvod u asortimanu šunki je i Ružmarin šunka. Ova šunka pripremljena je od najfinijih komada svinjskog buta začinjenih poznatim meditaranskim aromama. Iznimna kvaliteta mesa jamči tek nekoliko kalorija u slasnom zalogaju. Osim tri nova okusa, preporučujemo i Farmer, Delikates te Kuhanu šunku.

 

O Gavrilović šunkama

Blago začinjeni, ručno odabrani najkvalitetniji komadi svinjskog buta kuhaju se u vlastitom soku ili peku i tako zadržavaju sočnost i blagi okus. Gavrilović šunke namijenjene su svima koji se brinu o svom zdravlju, a pritom se ne odriču dobrog okusa i uživanja u hrani. Izvrsna su nadopuna osvježavajućim salatama od tjestenine ili kao niskokalorično punjenje sočnom odresku. Odlične su u kombinaciji sa svježim sezonskim povrćem te laganim umacima od vrhnja ili pak pikantnijim od hrena. Kao jednu od ideja preporučujemo ih poslužiti uz mozzarellu, mladi paški sir ili dalmatinski sir iz ulja uz masline ili ukiseljene lučice.

   

Marketinška podrška

 U tijeku je web kampanja za Gavrilović šunke. Novost u web kampanji, na koju smo iznimno ponosni, je facebook aplikacija s kojom na jedan drugačiji, vrlo efektan način predstavljamo nove proizvode korisnicima. Aplikacija je napravljena u obliku parallax weba koji se upravo s Gavrilović šunkama po prvi puta može vidjeti u Hrvatskoj. Aplikaciju možete vidjeti na linku https://www.facebook.com/Gavrilovic1690/app_367629063268283 Kada otvorite link, kliknite na jednu od šunki na početnoj stranici ili jednostavno skrolajte prema dolje. Nadamo se da će se i vama svidjeti ovaj drugačiji i moderniji način oglašavanja.

U razdoblju od 01. do 05.04. pripremamo podjelu sendviča s Gavrilović šunkama u Zagrebu na Trgu bana Jelačića, u Osijeku na Trgu Ante Starčevića, u Rijeci na Korzu te u Splitu na Rivi. Na svakoj od navedenih lokacija, sampling će se održavati svakodnevno u popodnevnim satima od 16 do 20 sati. Uz sendvič, svakom prolazniku ćemo dati i letak o Gavrilović šunkama i receptima.