Miniko-mini kobasice stvorene za zabavu

Miniko-mini kobasice stvorene za zabavu

Miniko – made4fun, NOVI je hit proizvod stvoren za super zabavu!

Tri različita okusa – Classic, Spicy i Winter – na izboru su svima koji žele iznenaditi društvo, prijatelje, rođake i susjede s novim i originalnim partysnackom. Praktično pakiranje sadrži četiri mini kobasice koje nije potrebno guliti prije konzumiranja.

Jednostavno otvori vrećicu i u trenu serviraj Miniko u čaši. Ili nareži na simpatične kolutiće i stavi u salatu. Ili nareži na tanke ploškice i stavi na pizzu. Ili... pusti mašti na volju, bezbroj je kombinacija! Sve će biti zabavnije uz Miniko! Savjet - probaj sva tri i pazi da nikuda ne ideš bez Minika!

 

Super Miniko Classic

Nakon treninga ili naporne utrke, kad sam onako ful gladan i nešto bih gricnuo na brzinu a da je fino, onda je tu Miniko Classic − mini kobasica super okusa, u praktičnom pakiranju i uvijek pri ruci. Moja najdraža nagrada!

Ivan L. (23), trener i veslač osmerca

 

Ludi Miniko Spicy

Utakmica, pivica, navijanje s frendovima. Tekma je napeta, bliži se kraju, reza je bitna, uplatio sam listić! Ali, s Minikom uvijek pobjeđujem jer je moj sretni Miniko Spicy uz mene! Tooooooooooo! Gooooooooooooooool!

Marko K. (40), službenik

 

Cool Miniko Winter

Gle, mi kad ti slavimo ročkase, uvijek moraju biti jako fancy. Jer ono, dođe ti ekipa, mora biti neka super klopa, kokteli... Moj party je bio totalno cool! Društvo je bilo fakat super − mjuza, čagica, cuga, a tek klopa! Zvijezda večeri bio je Miniko Winter! Totalno smo se navukli na njega!

Dora Ž. (30), kolumnistica