Koncertom Ane Rucner počela kampanja za Gavrilović paštete

Koncertom Ane Rucner počela kampanja za Gavrilović paštete

Na prvi dan ljeta, 21.06., počela je nova kampanja za Gavrilovićeve paštete u kojoj sudjeluje i Ana Rucner, naša svjetski poznata poznata violončelistica.

Početak PaštetArt kampanje obilježen je jedinstvenim ranojutarnjim koncertom urbane i atraktivne Ane Rucner na dubrovačkom Srđu. Koncert „Pozdrav ljetu" počeo je samim svitanjem u 5.00 sati ujutro kada je Ana, zajedno s pijanisticom Andrijanom Sesar, pozdravila izlazak sunca uz zvukove meditacijske glazbe klasičnoga čela i klavira. Nakon koncerta slijedio je jedinstveni doručak, kojeg je organizirao Gavrilović, na starim zidinama Srđa uz pogled na magični Dubrovnik.

„Glazba je moj život, sviranje je moj poziv, a kada sviram na ovakvom predivnom mjestu nema većeg užitka. Sretna sam što me, iako je riječ o koncertu u pet sati ujutro, dolazi slušati velik broj ljudi s kojima slavimo početak ljeta na jednom od najljepših mjesta na svijetu. Ponosna sam što je koncert prepoznat u javnosti i što ga je podržala Mesna industrija Gavrilović koja svojom podrškom najavljuje kampanju PaštetArt", rekla je Ana Rucner.

Ana Rucner i njezin rad predstavljaju klasiku interpretiranu na moderan način kao analogiju umjetnosti stvaranja Gavrilović paštete koja upravo to i je – provjerena klasika u modernom ruhu novoga dizajna.

PaštetArt kampanja podržana je i oglašavanjem na billboardima diljem Hrvatske, a TV spot s Anom Rucner emitira se na komercijalnim televizijama.