Hrvatski potrošači potvrdili: Gavrilović je prvi izbor u odabiru pašteta i trajnih salama

Hrvatski potrošači potvrdili:  Gavrilović je prvi izbor u odabiru pašteta i trajnih salama

U ovogodišnjem neovisnom istraživanju preferencija potrošača prema proizvodima i uslugama koje nude najveću vrijednost za uloženi novac, Gavrilović je osvojio najveći broj glasova potrošača u čak dvije kategorije: pašteta i trajnih salama. Osvojeni glasovi ukazuju da su Gavrilovićevi proizvodi potrošačima u Hrvatskoj cjenovno pristupačni, a kvalitetom na najvišem nivou.

U kategoriji konzervi, Gavrilović tradicionalno zauzima prvo mjesto potvrđujući tako da zna kako zadovoljiti i najprobirljivija nepca potrošača. U trajnom segmentu asortimana posebno smo ponosni na premium proizvode od 330 grama – Čajnu, Srijemsku i Graničarsku salamu, kao i na salame s plemenitim plijesnima koje dozrijevaju i do sto dana – Zimsku salamu i Gavrilović Kulen. Ukusni proizvodi Di Giusto linije, Romana, Divina i Milanska salama, mediteranskim okusima osvajaju trpeze, a classic varijante proizvoda od 640 grama – Čajne, Srijemske i Graničarske kobasice – su neodvojiv sastojak doručaka, gableca, predjela ili večera naših najmjerodavnijih sudaca - potrošača.

Ove nagrade za nas imaju posebnu vrijednost jer se ponosimo povjerenjem koje nam naši potrošači poklanjanju. Čak dvije osvojene nagrade, u potpuno različitim kategorijama: pašteta i trajna salama, potvrđuju kako su naši proizvodi kvalitetom zaista na najvišem nivou te da smo na dobrom putu glede diferencijacije u kvaliteti. Nadahnuće "value for money" nagrade, to silno povjerenje koje smo zaslužili nas obvezuje i motivira da u u svim našim budućim planovima, u razvoju naših trajnih proizvoda razmišljamo o našim pratiteljima i partnerima, vjernim kupcima, s obvezom da kontinuirano pripremamo vrhunske i pristupačne proizvode – izjavio je povodom osvajanja ove prestižne nagrade Direktor sektora gavrilovićeve prodaje i marketinga, Mario Zbiljski.

U navedenim kategorijama građani su se morali izjasniti na pitanja; -„Navedite naziv proizvođača odnosno dobavljača paštete koji po vašem osobnom iskustvu nudi u Hrvatskoj apsolutno najbolji omjer cijene i kvalitete, te „Navedite naziv proizvođača odnosno ponuđača trajnih salama (narezanih – u ovitku) koji po vašem osobnom iskustvu nudi u Hrvatskoj apsolutno najbolji omjer cijene i kvalitete".

Najveći broj hrvatskih potrošača izjasnio se kako se upravo Gavrilović nalazi apsolutno ispred svih ostalih ponuđača na našem tržištu u spomenutim kategorijama.

Best Buy Award projekt je švicarske organizacije ICERTIAS – International Certification Association GmbH, a osnovni cilj istraživanja je dobivanje uvida u iskustvo i percepciju stanovnika Republike Hrvatske o robnim markama proizvoda i usluga. Best Buy Award istraživanja se provode za cijeli niz različitih sektora, a za svaku kategoriju nositelj može biti samo jedan proizvod odnosno usluga – onaj koji osvoji najveći broj glasova hrvatskih potrošača.