Gavrilović trajne salame u novom pakiranju koje čuva savršeno

Gavrilović trajne salame u novom pakiranju koje čuva savršeno

S velikim zadovoljstvom i ponosom obavještavamo vas da naše vrhunske trajne salame i kobasice od sada dolaze u novom pakiranju koje još bolje čuva njihovu svježinu, aromu i okus.Čajna i Čajna kobasica Maxi, Srijemska i Srijemska kobasica Maxi, Graničarska kobasica, Sudžuk te Zimska, Milanska i Mediteranska salama od sada će se pakirati u modernom pakiranju najnovije svjetske tehnologije, tzv.  flowpack.


Što je flowpack?

Flowpack je oblik pakiranja gdje se na automatskom uređaju za pakiranje iz ravne folije formira vrećica u koju se stavlja proizvod. Iz vrećice se izvlači zrak, a upuhuje inertni plin čime se produžuje vijek trajanja upakiranog proizvoda.

Koje su prednosti novoga pakiranja za naše salame i kobasice?

  • čuva svježinu, aromu i izvorni okus štiti od isušivanja i produžava trajnost
  • štiti salame i kobasice od vanjskih utjecaja

Svaka naša salama i kobasica u novom pakiranju potpuno je zaštićena od svih mogućih vanjskih utjecaja, i to u svim karikama distributivnoga lanca - od proizvođača do stola potrošača. Na taj način osiguravamo najviši standard higijene proizvoda, a time i najviši stupanj sigurnosti za potrošača.

Gavrilović trajne kobasice bez plijesni pakiraju se u klasičnom flowpack pakiranju u modificiranoj atmosferi ili, drugim riječima, u potpuno kontroliranom okruženju. Zahvaljujući tome tijekom cijeloga roka trajanja kobasica zadržava svježinu, aromu i izvorni okus te ne dolazi do isušivanja. Također je važno naglasiti da se na taj način zadržavaju sva nutritivna svojstva, a trajnost kobasice produžava.

Gavrilović Zimska salama upravo zbog plemenitih plijesni koje joj daju jedinstveni okus, zahtijeva vrlo specifične uvjete čuvanja. To je razlog zašto ju pakiramo u posebnu perforiranu foliju koja dopušta protok zraka. U istom pakiranju dolazi i nova Milanska salama.

Zašto je novi dizajn naših salama i kobasica tako poseban?

Novim dizajnom željeli smo dodatno istaknuti da su tradicija i izvornost dio našeg identiteta. Uz pomoć višestruko nagrađivane agencije Lumen iz Milana odlučili smo svakoj salami i kobasici podariti njezinu osobnu boju etikete. Za primjer navodimo našu Čajnu kobasicu koju ćete lako prepoznati po žutonarančastoj boji etikete.

Jeste li znali da su Gavrilović trajne salame i kobasice jedinstvene po prirodnom dimljenju na bukovu drvu iz čistih šuma Banovine? Ovu smo važnu informaciju istaknuli tradicionalnom drvenom posavskom kućom i tipičnim pejzažom petrinjskoga kraja koji se nalaze u pozadini svake etikete.

Tradiciju i izvornost potvrđuje pečat prepoznatljivoga slova G!


Pridruženi dokumenti: