Gavrilović Šunka u ovitku osvaja novim okusom

Gavrilović Šunka u ovitku osvaja novim okusom

Vrhunska Gavrilović Šunka u ovitku je ključ svakog kvalitetnog i zdravog obroka. U tankim ploškama, kockicama ili trakicama, Gavrilović šunka besprijekorno se stapa s raznim gastronomskim ulogama. I kada pomislite da nema bolje od Šunke u ovitku, dolazi usavršena receptura.

Usavršena receptura

Nakon intenzivnog i predanog rada, Gavrilovićeva ekipa stručnjaka servira potpuni kulinarski užitak od kojeg vas dijeli samo tanki ovitak. Nova, usavršena receptura Gavrilović šunke u ovitku stvorena je uz pomoć najmodernije tehnologije, kako bi vjernim ljubiteljima Gavrilovićevih delicija, svakodnevicu i nadolazeće Uskrsne blagdane učinila još ukusnijima.

Zlatni standard dobrog zalogaja

A kako ne biste gubili vrijeme tragajući za novom Šunkom u ovitku, na ambalažu je aplicirana zlatna naljepnica koja ističe poboljšanu recepturu te izvrstan okus omiljenog proizvoda.

Prijedlozi za serviranje

Tanko narezana Šunka u ovitku predstavlja sasvim siguran svakodnevni izbor oko kojega će se složiti starije i mlađe, nutricionistički probirljive generacije, a pogotovo naši najmlađi. Uobičajeno se servira kao glavni sastojak raznovrsnih toplih i hladnih sendviča koji se nadopunjuju tvrdim ili topivim sirevima i svježim povrćem. Narezana na kockice ili tanke trakice, Šunka u ovitku vrlo je često dio šarenih salata koja u najrazličitijim kombinacijama s povrćem, sirom, vrhnjem i začinima čini pravi osvježavajući obrok.