Gavrilović - br. 1 u kvalitetnim mesnim prerađevinama u Hrvatskoj

Gavrilović - br. 1 u kvalitetnim mesnim prerađevinama u Hrvatskoj

Istraživanje kvalitete QUDAL koje je provedeno u travnju 2011. godine, pokazuje kako hrvatski građani imaju iznimno povjerenje i cijene vrhunsku kvalitetu Gavrilović mesnih proizvoda.
Hrvatski potrošači ocjenili su Gavrilović s najvišim ocjenama i proglasili ga šampionima vrhunske kvalitete. Gavrilović se time pozicionirao na prvo mjesto u čak četiri kategorije: Pašteta, Trajne salame, Hrenovke i Kulen. Niti jedan drugi proizvođač mesa i mesnih prerađevina u Hrvatskoj nije u QUDAL istraživanju kvalitete za godinu 2011/2012 uspio postići ovakve impresivne rezultate ipozicionirati se na QUDAL - Quality Top 10 ljestvicu s čak četiri pobjede u četiri različite kategorije. 

QUDAL medalje za Gavrilović

Svi Gavrilović proizvodi iz asortimana hrenovki, pašteta i trajnih salama uključujući i kulen, sljedećihgodinu dana na sebi će nositi znak QUDAL i uskoro će se naći na tržištu. Svaka medalja na sebi ima idigitalni certifikacijski code čiji link vodi na web stranicu o nagarđenim proizvodima.

O istraživanju

Navedeno istraživanje kvalitete QUDAL proveo je u Hrvatskoj renomirani međunarodni Centar za istraživanje tržišta GfK. Pitanja su bila otvorenog tipa, odnosno ispitanicima nisu bili ponuđeni nikakvi mogući odgovori te su oni slobodno navodili što sami podrazumijevaju najkvalitetnijim na hrvatskom tržištu. Ispitivanje je izgledalo ovako: "Zamislite da ste bogati. Zamislite da imate neograničenu sumu novaca i da vas prilikom kupnje zanima samo i jedino vrhunska kvaliteta. Što biste tada kupovali?Nemojte navoditi ono što vam prvo padne na pamet, niti proizvode koje vi najčešće koristite, već navedite proizvode za koje, iz vašeg iskustva ili iskustva vama bliskih osoba, možete potvrditi da na hrvatskome tržištu nude najveću razinu kvalitete..."


Što je QUDAL - QUality meDAL?

Sama riječ QUDAL je izvedenica iz dvije engleske riječi - QUality meDAL. QUDAL je certifikacijski sustav koji na tržištu detektira i nagrađuje proizvode, usluge i druge subjekte temeljem znanstvenog tržišnog istraživanja koristeći inovativnu metodu DEEPMA (Deep Mind Awareness). Ta vrsta istraživanja mjeri isključivo i samo zadovoljstvo građana kvalitetom. Samo proizvodi i usluge koji su od strane potrošača ocijenjeni najvišim ocjenama za kvalitetu u svojoj tržišnoj kategoriji mogu nositi prestižnu QUDAL - QUality meDAL zlatnu medalju vrhunske kvalitete.