Dvije zlatne medalje za Di Giusto salame, Romanu i Divinu!

Dvije zlatne medalje za Di Giusto salame, Romanu i Divinu!

Njemački DLG, krovna europska organizacija za nezavisno testiranje i ocjenjivanje kvalitete prehrambenih proizvoda, na nedavno održanom ocjenjivanju za 2013. godinu dodijelila je dvije zlatne medalje Gavrilovićevim trajnim salamama iz nove linije Di Giusto - Romani i Divini.

Ove se godine pod lupom njemačkih stručnjaka našlo 470 salama i kobasica. Kako bi se zadovoljili svi uvjeti potrebni za dodjeljivanje DLG medalja, Di Giusto salame su, pored rigoroznih laboratorijskih analiza i kontrole deklaracije, prošle zahtjevna senzorička ispitivanja stručnjaka, čime su dobivena priznanja postala nepobitni dokaz kvalitete proizvoda. To znači da stručnjaci DLG-a za salame Romanu i Divinu nisu imali niti jednu jedinu zamjerku!

Ono što nas najviše veseli, a što ove dvije zlatne medalje i potvrđuju, je činjenica da su te dvije salame u trendu. Nove salame na europskom tržištu imaju manje masnoća i niži udio soli. Posebno su tražene salame mediteranskog tipa s plemenitim plijesnima i često uz dodatak tartufa, sira, papra u komadu ili čak oraha. Svojim laganijim okusom te blago slanom notom, Romana i Divina prate aktualne trendove na delikatesi. Salame Di Giusto izrađuju se samo od najkvalitetnijih sastojaka. Nakon dimljenja na prirodnom dimu bukova drva, tijekom zrenja razvijaju prirodni omotač od plemenite plijesni.

Di Giusto salame, davna receptura za novi užitak